Okulumuzda Akıl Oyunları Turnuvası Düzenlendi

Akıl ve Zeka oyunları turnuvası tamamlandı!

Okulumuzda Sınıf Öğretmenimiz Adem MEYDAN koordinatörlüğünde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenmiştir.

Yapılan turnuvanın sonuçları şu şekildedir:

Pentago oyununun birincisi 4-G sınıfından Siraç Muhammed YILMAZ'ı ve sınıf öğretmeni Özge MEYDAN'ı tebrik ediyoruz.

Equilibrio oyununun birincisi 1-A sınıfından Elif Mina ASLAN'ı ve sınıf öğretmeni Adem MEYDAN'ı tebrik ediyoruz.

25-02-2024

Q-Bitz oyununun birincisi 3-C sınıfından Burak ECE'yi ve sınıf öğretmeni Hilal YUSUF'u tebrik ediyoruz.

25-02-2024

Mangala oyununun birincisi 3-A sınıfından Elif AVCI'yı ve sınıf öğretmeni Nuran MERCAN'ı tebrik ediyoruz.

25-02-2024

Küre oyununun birincisi 4-G sınıfından Zeynep SÜTLÜ'yü ve sınıf öğretmeni Özge MEYDAN'ı tebrik ediyoruz.

25-02-2024

Hakem olarak sınıf öğretmenlerimiz İmran AYDIN, Esin DEMİRHAN, Kaan YILDIZ, Adem MEYDAN, Hilal YUSUF ve Emine GÜLTEKİN görev almışlardır. Katılımlarından ötürü tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.