Hasan Kağnıcı İlkokulu
Demirkapı Mahallesi, Velioğlu Caddesi, 1665. Sokak, No 27 Bağcılar/İSTANBUL
0 (212) 445 67 39

VİZYON

İstiyoruz ki; okulumuzda birinci öncelik, öğrenme sürecinin en iyi şekilde işletilmesi olsun. İstiyoruz ki; veli öğrencisini gönderdiği okuldan gurur duysun. İstiyoruz ki; öğretmenler ve öğrenciler, öğrenme sürecinin içinde yer almaktan mutluluk duysun. İstiyoruz ki; çalışanlar yapmakta olduğu işten keyif alarak bunu yaşamına yansıtıp okulumuz ile övünsün. İstiyoruz ki; okulumuzda yer alan herkes, her zaman gelişme ve değişime açık ve üretici olsun. İstiyoruz ki; okulumuzun en önemli desteği ve parçası velilerimiz olsun.

MİSYON

Amacımız; okulumuzu tercih eden öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılapları ışığında iyi eğitilmelerini ve başarılı bir birey olarak hayata atılmalarını sağlamaktır. Bütün öğrencilerimize bir beceri olarak; öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve öğrenmek için çaba harcayabilen kişiler olarak yetişmelerine imkan sağlamaktır. Onları 21. yüzyıla hazırlamak için varız. İnanıyoruz ki; eğitim ve öğretim sürecinin merkezinde öğrenci olmalıdır. İnanıyoruz ki; eğer bir öğrenci desteklenip yüreklendirilmişse kendine güven duymayı öğrenir. İnanıyoruz ki; eğer bir öğrenci okul içerisinde dostluk ve arkadaşlık görmüşse mutlu olmayı öğrenir. İnanıyoruz ki; biz öğrenme ortamında, her zaman bilgi ve becerilerimizi geliştiririz. İnanıyoruz ki; biz heyecanlı, üretken, dinamik ve farklıyız. İnanıyoruz ki; öğretmen, öğrenci ve veli olarak bir aile oluşturup çocuklarımıza ve ülkemize daha iyi bir gelecek sunarız.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim

Sabah Grubu: 08:00 - 12:50 Öğle Grubu: 13:20 - 18:10

Doğalgaz Kalorifer

Okulumuz İstanbul il merkezine 7 km, Bağcılar ilçe merkezine 2 km mesafededir.

41.051152,28.839172